Ontwerp uitwerkingsplan Limmer Linten fase 3a Westerweg-Kapelweg

Logo Castricum

 

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerp- uitwerkingsplan ‘Limmer Linten fase 3a Westerweg-Kapelweg’ voor zes weken ter inzage ligt.

Inhoud uitwerkingsplan en exploitatieplan

Fase 3a heeft betrekking op een nieuw woongebied in het westen van het gebied Limmen-Zandzoom. Globaal gezien wordt het plangebied begrensd door de agrarische gronden ten zuiden van de Pagenlaan in het noorden, (de woonpercelen aan) de Kapelweg in het oosten, de agrarische gronden en woonpercelen aan het Magnolialint in het zuiden en (de woonpercelen aan) de Westerweg in het westen. Het plan omvat 30 woningen waarvan 7 sociale woningen (4 woningen in categorie 1 en 3 woningen in categorie 2).

Het uitwerkingsplan is gericht op de woningbouwontwikkeling in Limmen Zandzoom. In het bestemmingsplan Limmen - Zandzoom is de totale ontwikkeling beschreven en is een groot deel van de ruimtelijke onderbouwing van dit project opgenomen. Het uitwerkingsplan beschrijft met name de wijze waarop het betreffende gebied van het bestemmingsplan is uitgewerkt.

Op de procedure is de Crisis- en herstelwet van toepasing.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt vanaf woensdag 21 april 2021 tot en met 2 juni 2021 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummers: NL.IMRO.0383.UPLZandzoomfase3a-ON01.

LET OP: in verband met het Corona virus is het gemeentehuis beperkt open. Wij verzoeken u dan ook eerst telefonisch contact (14 0251) op te nemen indien u de stukken fysiek wilt bekijken.

 

 

Digitale informatieavond

Het college is voornemens een digitale informatieavond te houden op 28 april om 19:00 uur. U kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar het mailadres: JelgerMoraal@debuch.nl. In het onderwerp graag ‘Digitale informatieavond fase 3a’ vermelden.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding en ‘zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan Limmer Linten fase 3a Westerweg-Kapelweg’.

Meer informatie

Voor het indienen van mondelinge zienswijze (op afspraak) en meer informatie: dhr. J.H. Moraal en dhr. J. van Boven, tel. 14 0251

Castricum, 21 april 2021

Naar boven