Ontwerp omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een zonneakker op de locatie Belkmerweg 27, 1754 GB in Burgerbrug, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning te bekijken is voor het uitbreiden van een zonneakker op de locatie Belkmerweg 27, 1754 GB in Burgerbrug, gemeente Schagen.

Inhoud omgevingsvergunningDe ontwerp omgevingsvergunning gaat over een uitbreiding van een zonneakker, in overeenstemming met de aanvraag van 12 juni 2020 met zaaknummer O-20-0224.

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 16 april 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via https://www.schagen.nl/bestuur-organisatie/inzage-ontwerpomgevingsvergunningen_44199/

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn digitaal, mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via een formulier op de site van de gemeente (www.schagen.nl/zienswijzeruimte ). De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 257. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

 

Naar boven