Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de erftransformatie Goilberdingerdijk 41 te Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen volgens de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° en 2.12 tweede lid Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor: het slopen van leegstaande agrarische bedrijfsbebouwing en het realiseren van een nieuwe woning aan de Goilberdingerdijk 41.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 15 april 2021 tot en met woensdag 26 mei 2021 voor een ieder ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal in te zien via de website van de gemeente Culemborg: www.culemborg.nl, wonen en leven, bestemmingsplannen.

U kunt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken met ingang vanaf donderdag 15 april 2021 inzien bij het loket Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Culemborg. Ook kunt u de omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Zienswijzen kunnen niet per mail worden ingediend. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 0345-477 700.

 

Culemborg, 6 april 2021

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven