Verleende omgevingsvergunning Den Hulst 110A en 114/114A in Nieuwleusen

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een uitbreiding op het bestaande opslagterrein en de bouw van een kapschuur op het perceel achter Den Hulst 114/114A en het verrichten van bedrijfsmatige activiteiten op het perceel Den Hulst 110A in Nieuwleusen, kadastraal bekend Nieuwleusen, sectie H, nummers 830 en 944.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 29 maart 2021 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een definitieve verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzien stukken

U kunt de verleende omgevingsvergunning met ingang van 14 april 2021 gedurende 6 weken inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen. Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmNDenHulst114-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Instellen beroep

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kunt u digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met een DigiD).

Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Dalfsen, 13 april 2021

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven