Gemeente Ermelo - ontwerp weigeringsbesluit aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide procedure - plaatsen van een bio-energiecentrale - Haspel 101, Ermelo

Logo Ermelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo maken bekend dat zij voornemens zijn om op de volgende aanvraag omgevingsvergunning een weigeringsbesluit te nemen.

  • -

    Haspel 101 te Ermelo (3851 LR) voor het plaatsen van een bio-energiecentrale. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Tonselseveld 1987”.

Het ontwerp weigeringsbesluit bestaat uit de volgende activiteiten:

- het (ver)bouwen van een bouwwerk;

- het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan).

Wij zijn voornemens de gevraagde omgevingsvergunning te weigeren..

Procedure en zienswijzen

Dit besluit wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De aanvraag omgevingsvergunning, het ontwerp weigeringsbesluit en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 april 2021 (1 dag na publicatie) gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Ermelo. Gedurende deze periode kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Voor het indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 72 32.

Ermelo, 14 april 2021

Naar boven