Provincie Groningen - beoordeling m.e.r. plicht - verandering van de inrichting van Reym B.V.

Logo Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op grond van artikel 7.2 van de Wet milieubeheer hebben besloten dat Reym B.V. bij de voorbereiding van het besluit op de aanvraag voor een veranderingsvergunning ingevolge de Wabo voor de realisatie van een nieuwe reinigingshal, uitbreiding van de activiteiten en opslag en de verwijdering van een aantal opslagtanks geen milieueffectrapport (MER) hoeft op te stellen.

Terinzagelegging

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 12 april tot en met 24 mei 2021 ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta in Johan van den Kornputplein 10 te Delfzijl (uitsluitend op afspraak), en in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor kunt u zich uitsluitend op afspraak (telefoonnr; 050-3164911) melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4.

De stukken kunnen vanaf 14 april 2021 ook worden ingezien op https:/www.officielebekendmakingen.nl.

Bezwaar en beroep

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden hierdoor los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in hun belang worden getroffen. Indien u rechtstreeks in uw belang wordt getroffen kunt u uw bezwaarschrift uiterlijk 24 mei 2021 indienen bij Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen, afdeling OenM, Postbus 610, 9700 AP te Groningen.

Voor zover belanghebbenden geen bezwaar of beroep tegen het voorbereidingsbesluit in kunnen stellen, wijzen wij erop dat zij hun bezwaren tegen dit besluit kenbaar kunnen maken in het kader van de inspraak- en/of rechtsbeschermingsprocedures zoals die openstaan in het kader van nog uit te voeren vergunningprocedure op grond van de Wabo, ten behoeve waarvan dit m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

  • -

    Mevr. B. Enfield, m.e.r.-coördinator provincie Groningen, tel: 050-3164724 of

  • -

    Dhr. M. Aukes, vergunningverlener Omgevingsdienst Groningen, tel: 0598-788000

Naar boven