Ontwerpbestemmingsplan ´Ruyterpark Weurt´

Logo Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan ´Ruyterpark Weurt’  ligt van 13 april 2021 tot en met 24 mei 2021 voor iedereen ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 16 sociale huurappartementen aan de Bevrijdingsstraat/Theodorus Repkesstraat, het aanleggen van parkeerplaatsen en de aanleg van een buurtpark. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen we naar de verbeelding van dit bestemmingsplan.

Inzage en zienswijzen:

Het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

In de genoemde periode van zes weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze geeft u duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerpbesluit (ontwerp bestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer 14 024. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Beuningen, 12 april 2021

Naar boven