Terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Parkzone Sint-Maartensdijk

Logo Tholen

Voorontwerp bestemmingsplan Parkzone Sint-Maartensdijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Parkzone Sint-Maartensdijk.

Plangebied: Het plangebied is gelegen tussen de Bloemenlaan, Frank van Borselenstraat, Jacoba van Beierenstraat, M.A.. de Ruijterstraat en Cornelis Vermuydenstraat te Sint-Maartensdijk.

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel de ontwikkeling een groot openbaar park (openbaar groen) inclusief twee appartementengebouwen en een rij grondgebonden woningen binnen het plangebied mogelijk te maken. De bestaande woningen worden verwijderd. De ontwikkelingen komen voort uit de voorgenomen herstructurering van de wijk Sint-Maartensdijk West.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 16 april 2021 tot en met 27 mei 2021, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Vanwege de beperkingen door Covid-19 is er behalve de inspraakmogelijkheid ook de gelegenheid om online een enquête in te vullen over de gewenste inrichting van het park. U kunt deze enquête terugvinden de website van de gemeente Tholen.

Inspraak

Iedereen die in de gemeente een belang heeft kan schriftelijk een inspraakreactie indienen over dit voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van het Team Ruimte.

Naar boven