Wijzigingsplan Drielanden - Fokko Kortlanglaan 119-127

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben op 6 april het wijzigingsplan Drielanden – Fokko Kortlanglaan 119-127 ongewijzigd vastgesteld. Met gebruikmaking van de in het bestemmingsplan Drielanden – Groene Zoom opgenomen wijzigingsbevoegdheid, wordt met het wijzigingsplan de ontwikkeling van nieuwe woningen op de betreffende percelen mogelijk gemaakt. Het plangebied ligt tegen de gemeentegrens van Ermelo aan en omvat de percelen Fokko Kortlanglaan 119 en 127.

Besluit hogere grenswaarde:

Gelijk met het vastgestelde wijzigingsplan ligt het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarde ten behoeve van het wijzigingsplan ter inzage.

Het wijzigingsplan en het besluit hogere grenswaarde liggen met ingang van 15 april gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan en/of het besluit hogere waarde beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

- die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de burgemeester en wethouders;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het plan (NL.IMRO.0243.WP00181-0002) kunt u raadplegen via de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0243.WP00181-0002 (bronbestanden: https://digitaleplannen.nl/0243/). Informatie: domein Ruimte, dhr. H. Nienhuis, tel. 411911.

 

Naar boven