Ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Mariadal’

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.2105GROOTMARIADAL-0301

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 12 april 2021 voor de duur van zes weken ter inzage ligt:

  • -

    het ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Mariadal’

    NL.IMRO.1674.2105GROOTMARIADAL-0301

Planinhoud

Doel van het bestemmingsplan Groot Mariadal is het bieden van de juridisch-planologische basis voor de integrale gebiedsontwikkeling van het gebied Mariadal en omgeving. Deze gebiedsontwikkeling voorziet -voor zover vallend binnen de grenzen van dit bestemmingsplan- in de transformatie en de herbestemming van het klooster Mariadal en de daarbij behorende kloostertuin. Ook de woningbouwontwikkeling op de gronden achter en naast het Stadskantoor/’Huis van Roosendaal’ alsmede het realiseren van een nieuw Kindcentrum maken onderdeel uit van het bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen (inclusief het ontwerpbeeldkwaliteitsplan) ligt met ingang van maandag 12 april 2021 gedurende zes weken voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

- via de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1674.2105GROOTMARIADAL-0301 

of;

- de gemeentelijke website: www.roosendaal.nl 

- alleen op afspraak op het tijdelijk stadskantoor Mariadal p/a Vincentiusstraat 7 te Roosendaal.

Voor de raadpleging op Mariadal, Vincentiusstraat 7 te Roosendaal dient u vooraf een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 140165 met de heer René Kools.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar aanleiding van dit ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Groot Mariadal, zaaknummer 401416.

U schrijft een brief met de volgende onderdelen:

  • -

    Uw naam en adres

  • -

    Datum waarop u de inspraakreactie schrijft

  • -

    Vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Groot Mariadal', met zaaknummer 401416’

  • -

    Waarom u een zienswijze schrijft

  • -

    Uw handtekening

 

 

 

 

 

U kunt er ook voor kiezen om een digitale zienswijze in te dienen. Hiervoor dient u de volgende link te gebruiken:

Voor burgers Zienswijze DigiD  https://mijn.roosendaal.nl/aanvragen/630/persoon/zienswijze

Voor organisaties Zienswijze e-Herkenning: https://mijn.roosendaal.nl/aanvragen/629/organisatie/inspraakreactiehttps://mijn.roosendaal.nl/aanvragen/630/organisatie/zienswijze

Als u uw inspraakreactie digitaal indient, kunt u via uw persoonlijke internetpagina de voortgang van de behandeling van uw reactie volgen. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op een nader te bepalen datum een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Roosendaal, 9 april 2021

Naar boven