Ontwerp bestemmingsplan Legstraat ong. Chaam

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeenteAlphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Legstraat ong. Chaam’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft de mogelijkheid om een ruimte-voor-ruimte kavel te realiseren tussen Legstraat 7 en 9 in Chaam. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummerNL.IMRO.1723.BPLegstraatong-ON01 is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Legstraat ong. Chaam ligt met ingang van 13 april 2021 tot en met 24 mei 2021, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan:

de gemeenteraad van de Gemeente Alphen-Chaam 

Postbus 3 

5130 AA Alphen NB

Indien u het bestemmingsplan fysiek wil inzien dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl , door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naarinfo@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl . Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Ruud Krol, bereikbaar via telefoonnummer 088 3821 450.

 

Naar boven