Voorontwerpbestemmingsplan ‘Glastuinbouw Luttelgeest / Marknesse, fase 3’ ter inzage

Logo Noordoostpolder

Het bestemmingsplan ziet op een actualisering van de de planregels voor het gebied tussen de Baarloseweg, de Marknesservaart, de Oosterringweg en de Vollenhoverweg te Marknesse. Het plan maakt moderne en duurzame glastuinbouw mogelijk. De voornaamste aanpassingen betreffen het loslaten van de verplichte goothoogte van kassen (de maximale bouwhoogte blijft gelijk), de mogelijkheid om op minimaal 200 meter van het hart van de weg hogere bedrijfsgebouwen (maximaal 25 meter) te realiseren en de mogelijkheid om gemeenschappelijke energie- en watersystemen te realiseren.

Het plan is in te zien van 15 april 2021 tot en met 26 mei 2021

Dit kan op:

- www.noordoostpolder.nl/ter-inzage;

- op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het voorontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0171.BP00679-VO01;

- de bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres: http://noordoostpolder.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0171.BP00679-/NL.IMRO.0171.BP00679-VO01;

- de stukken zijn gedurende openingstijden ook in te zien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis (Harmen Visserplein 1, Emmeloord).

U kunt uw inspraakreactie indienen tot en met 26 mei 2021

Uw reactie stuurt u naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder Postbus 155 8300 AD Emmeloord

Vermeld bij uw reactie:

- Het onderwerp: voorontwerpbestemmingsplan ‘Glastuinbouw Luttelgeest / Marknesse, fase 3’;

- Waarom u reageert;

- Uw naam, adres en handtekening.

Geeft u liever mondeling uw reactie? Maak dan een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met Klaas de Jong van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 06 13 34 28 49 of per e-mail (khdejong@noordoostpolder.nl).

 

Naar boven