Gemeente Nederweert – Vaststelling bestemmingsplan “Hoebenakker Noordwest”

Logo Nederweert

Op 16 maart 2021 is het bestemmingsplan “Hoebenakker Noordwest te Nederweert” ongewijzigd vastgesteld (NL.IMRO.0946.BPHoebenakker2020-ON01). Het plan betreft een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Hoebenakker 2013’.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van zeven grondgebonden woningen, vijf vrijstaande en twee halfvrijstaande woningen, aan de straat Scheper en Mandenmaker.

 

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 9 april t/m 20 mei, via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie. Mocht de inzage bij infobalie vanwege de beperkte openstelling moeilijk zijn, dan kunt u met de gemeente bellen.

We kunnen dan verdere afspraken maken voor de inzage van planstukken.

 

Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die buiten hun schuld niet in staat waren om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan.

Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling.

 

Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

aadpleeg de procedure op onze website voor meer informatie.

Bellen mag ook met de heer Eric Sprangers van de afdeling Dienstverlening.

Naar boven