Gemeente Stichtse Vecht - Ontwerp bestemmingsplan Maarsseveense Plassen 2e herziening (veegplan)

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Maarsseveense Plassen 2e herziening (veegplan) ter inzage ligt vanaf vrijdag 9 april tot en met donderdag 20 mei 2021.

Inhoud

Het bestemmingsplan Maarsseveense plassen is vastgesteld op 30 januari 2018. Gedurende de werking van dit bestemmingsplan is een aantal onvolkomenheden ontdekt. Daarnaast heeft de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 31 juli 2019 een uitspraak gedaan over het bestemmingsplan. Daarom is deze tweede herziening opgestart en wordt de toelichting, planregels en verbeelding op punten aangepast. We noemen dit ook wel een “veegplan”. Alleen de aanpassingen in deze tweede herziening die opgesomd worden in de bijlage staan open voor zienswijzen en daarna eventueel bezwaar en beroep.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1904.BPmrssvnplsHRZ2MRS-ON01 kunt u digitaal raadplegen op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 te Maarssen. Hiervoor moet u wel een afspraak maken (14 0346). Als u vragen heeft kunt u bellen of mailen naar Sylvia Lutters (14 0346 of sylvia.lutters@stichtsevecht.nl).

Een zienswijze sturen

Als u het niet eens bent met de aanpassingen in het ontwerpbestemmingsplan kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk, digitaal of mondeling. Let op, een e-mail is niet goed.

Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen met als onderwerp “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Maarsseveense Plassen 2e herziening (veegplan)”.

De zienswijze bevat tenminste het volgende:

• de datum;

• uw volledige naam- en adresgegevens (indien mogelijk ook e-mail);

• uw handtekening;

• het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Maarsseveense Plassen 2e herziening (veegplan);

• datgene waarmee u het niet eens bent en waarom;

• eventueel stukken die relevant zijn om uw zienswijze te verduidelijken.

Uw digitale zienswijze(n) kunt u indienen via het digitaal formulier op www.stichtsevecht.nl.

Voor een mondelinge zienswijze(n) neemt u contact op met Sylvia Lutters (14 0346 of sylvia.lutters@stichtsevecht.nl).

 

Naar boven