Gemeente Amsterdam - vaststelling exploitatieplan - Weespertrekvaart Oost, 1e herziening

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

De gemeenteraad van Amsterdam heeft bij besluit van 31 maart 2021 de eerste herziening van het exploitatieplan Weespertrekvaart Oost vastgesteld. Het exploitatieplangebied wordt globaal begrensd door de Weespertrekvaart aan de oostzijde, de voormalige insteekhaven aan de zuidzijde, de H.J.E. Wenckebachweg aan de westzijde en het gebied Kop Weespertrekvaart aan de noordzijde.

De herziening van het exploitatieplan bevat niet-structurele wijzigingen. Zodoende is er geen wettelijk voorgeschreven voorbereidingsprocedure van toepassing. Tevens staat er geen bezwaar- of beroep open tegen deze herziening.

Terinzagelegging

Het exploitatieplan Weespertrekvaart Oost, 1e herziening en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 april 2021 tot 20 mei 2021 ter inzage op het volgende adres:

Het exploitatieplan Weespertrekvaart Oost, 1e herziening met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.M2102.EPGST.VG01.

Amsterdam, 7 april 2021

Burgemeester en wethouders,

Peter Teesink

Gemeentesecretaris

Femke Halsema

burgemeester

Naar boven