Vaststelling wijzigingsplan Meije 181 Zegveld

Logo Woerden

Het college van burgemeester en wethouders van Woerden maken op grond van artikel 3.9a en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan “Meije 181 Zegveld” is vastgesteld op 23 maart 2021.

Plangebied en doel

Het plangebied ligt aan de Meije 181 Zegveld. Het plan maakt slopen van het bedrijf en de bouw van een extra woning mogelijk met behoud en versterking van de bestaande ruimtelijke kwaliteit.

Inzien

Het wijzigingsplan inclusief bijlagen is vanaf 8 april te raadplegen via www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen >

bestemmingsplannen in voorbereiding en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0632.WPMeije181-wVA1.

Vanwege het coronavirus verzoeken wij u alleen naar het gemeentehuis te komen als dit noodzakelijk is. Wilt u de stukken op papier inzien? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via het algemene telefoonnummer 140348.

Beroep instellen

De beroepstermijn loopt van 9 april tot en met 20 mei 2021. Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeente hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek op voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met M. Oosters via het algemene telefoonnummer 140348.

 

Naar boven