Ontwerpbestemmingsplan Velp-De Beemd 2016, locatie Florijnweg 8; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan ‘Velp-de Beemd 2016, locatie Florijnweg 8' en de daarbij behorende stukken voor een ieder ter inzage is gelegd.

Dit plan maakt het planologisch mogelijk om het bestaande bedrijfsgebouw aan de Florijnweg 8 uit te breiden, door middel van een aanbouw aan het reeds bestaande pand. Daarbij wordt een tweede inrit, een uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen en een inpandige fietsenstalling gerealiseerd. Tot slot wordt afgeweken van het geldende beeldkwaliteitsplan in het kader van een goede bedrijfsvoering.

Inzage stukken

Vanaf donderdag 8 april tot en met woensdag 19 mei 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan en alle bijlagen voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPVB1-ON01.

U kunt ook de stukken van het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) een zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

U wordt verzocht in uw zienswijze duidelijk het zaaknummer 768656 te vermelden.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling (telefonisch) een zienswijze naar voren te brengen. Onderstaand zijn de contactgegevens weergegeven.

Maatregelen corona

Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is. De behandelend ambtenaar is niet aanwezig op het gemeentehuis om eventueel vragen te beantwoorden. Heeft u vragen omtrent dit bestemmingsplan of wilt u een mondelinge zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met mevrouw K. Aaldering via bpjuristen@rheden.nl of via het algemene telefoonnummer (026) 49 76 911.

De Steeg, 7 april 2021

 

Naar boven