Gemeente Amsterdam - ontwerp Warmteplan Amstel III Paasheuvelweggebied

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam heeft op 5 januari 2021 besloten het besluit tot het vaststellen van het Warmteplan Amstel III Paasheuvelweggebied en omgeving, voor te bereiden met de toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat het ontwerp Warmteplan Amstel III Paasheuvelweggebied en omgeving heeft vrijgeven voor terinzagelegging

Gebied

Het gebied Amstel III Paasheuvelweggebied en omgeving maakt deel uit van de bedrijvenstrook in Amsterdam Zuidoost. Het gebied grenst aan de A2 en strekt zich uit vanaf het AMC tot achter de Amsterdam ArenA en is aan de andere kan begrensd door het spoor.

Omschrijving

Het Warmteplan Amstel III Paasheuvelweggebied en omgeving, regelt de aansluitplicht op een collectief en duurzaam warmtenet voor nieuw te bouwen woningen en andere gebouwen. In het warmteplan is het aantal aansluitingen en de energiezuinigheid en de mate bescherming van het milieu van het warmtenet bepaald

Terinzagelegging

Het ontwerp Warmteplan Amstel III Paasheuvelweggebied en omgeving, ligt met de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor de beoordeling van het ontwerp, ter inzage, met ingang van 8 april gedurende een termijn van zes weken:

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp Warmteplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

per post: Gemeente Amsterdam, Ingenieursbureau Energietransitie, t.a.v. Mimi Eelman, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam

per e-mail: energietransitie@amsterdam.nl 

mondeling: Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het warmteplan kan contact worden opgenomen met 14020 en een telefonische afspraak met Mimi Eelman worden gemaakt.

De ingediende zienswijzen worden betrokken bij het nemen van het besluit tot vaststelling van het Warmteplan.

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is het privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam

Amsterdam, 7 april 2021

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Peter Teesink

Gemeentesecretaris

Femke Halsema

Burgemeester

Naar boven