Ontwerpbestemmingsplan Dokter Larijweg 87, Ruinerwold

Logo De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dokter Larijweg 87, Ruinerwold ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het bestemmingsplan maakt in het kader van ruimte voor ruimte het slopen van drie stallen ter compensatie van de herontwikkeling van dag- en verblijfsrecreatie, een kleinschalige paardenhouderij en een kantoorruimte mogelijk. Daarnaast wordt in het kader van een vrijkomend voormalig agrarisch bedrijf het ambachtelijke houtbewerkingsbedrijf voortgezet.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, liggen van 8 april tot en met 19 mei 2021 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak te bezoeken.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan.

  • 3.

    Ruimtelijke plannen, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00448-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kunt u dit doen via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (T 14 0528).

 

De Wolden, 7 april 2021.

Naar boven