Ontwerpbesluit Hogere Waarde Lyceumstraat 2A

Logo Oldenzaal

Het college van burgemeester en wethouders treft voorbereidingen om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 2° Wabo een vergunning te verlenen voor de realisatie van twee appartementen aan de Lyceumstraat 2A.

Ten behoeve van de appartementen is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Dit akoestisch onderzoek heeft uitgewezen dat de geluidsbelasting op de gevel de voorkeursgrenswaarde van de Wet geluidhinder overschrijdt ten gevolge van wegverkeer op de Spoorstraat.

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om voor het appartement op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde vast te stellen van maximaal 56 dB voor de Spoorstraat.

Inzagetermijn

Vanaf 7 april 2021 tot en met 18 mei 2021 ligt het ontwerpbesluit en het akoestisch onderzoek en de bijbehorende stukken ter inzage. Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via bouwloket@oldenzaal.nl.

In deze periode kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen moet u een afspraak maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met het bouwloket, bouwloket@oldenzaal.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het bouwloket, telefoon (0541) 58 81 11. De ingediende zienswijzen worden door het college betrokken bij het opstellen van het definitieve besluit.

Oldenzaal, 6 april 2021

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

Naar boven