Kennisgeving verlening omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Burlatstraat 1 t/m 11 oneven (uitgebreide procedure)

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat zij hebben besloten met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “De Nieuwe Tuinderij Oost” ten behoeve van het oprichten van 6 aaneen te bouwen woningen op het perceel Burlatstraat 1 t/m 11 oneven te Zuidoostbeemster. Het bestemmingsplan laat maximaal 5 aaneen te bouwen woningen toe. De gemeenteraad heeft besloten ten behoeve van deze aanvraag een verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzage

Deze vergunning is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De ID-code van de vergunning is NL.IMRO.0370.2021OVBurlatstr-VA01. De omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van maandag 12 april 2021 gedurende zes weken, dus tot en met maandag 24 mei 2021, voor eenieder ter inzage.

In verband met de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk de papieren stukken te bekijken op het gemeentehuis van de gemeente Beemster en het stadhuis van de gemeente Purmerend. Als u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor contact opnemen met het team Vergunningen per e-mail (vergunning@purmerend.nl (o.v.v. het project en het locatieadres)) of telefonisch (0299-452452). De stukken worden u dan toegezonden.

Rechtsmiddelen

Tegen de ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen ingediend. Gedurende de termijn van zes weken kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze ten aanzien van het ontwerpbesluit naar voren te brengen een beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: uw naam en adres, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de gronden van uw beroep. Ingeval van beroep bent u griffierecht verschuldigd. Op voorwaarde dat er een beroepschrift is ingediend, kunt u daarnaast de Voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een dergelijk verzoek kunt u alleen doen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Ook hiervoor bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemd beroepsorgaan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot verlening van de verklaring van geen bedenkingen kan niet apart beroep worden ingesteld. Dit besluit is deel geworden van het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning, alleen dit laatstgenoemde besluit staat open voor beroep.

 

Purmerend, 8 april 2021

Naar boven