Bekendmaking besluit uitgebreide omgevingsvergunning ‘Boekelseweg 28-30 in Handel’

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij hebben besloten om, met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c jo artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Gemert-Bakel buitengebied 2010’ om 2 wooneenheden toe te staan (activiteiten splitsen van een boerderij, interne wijzigingen en aanpassingen gevelopeningen) voor de locatie Boekelseweg 28-30 in Handel.

Op 9 juli 2020 heeft de gemeenteraad van de gemeente Gemert-Bakel besloten met een Verklaring Van Geen Bedenkingen in te stemmen voor de aanvraag omgevingsvergunning.

Door het besluit kan het pand na onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning voor 2 wooneenheden worden gebruikt.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u de definitieve beschikking online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om de definitieve beschikking online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. De definitieve beschikking ligt met ingang van 13 januari 2021 zes weken ter inzage.

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij het college kenbaar hebben gemaakt gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 70584 te 5201 CZ ’s-Hertogenbosch.

Gemert, 12 januari 2021

Naar boven