(Gewijzigd) vastgesteld bestemmingsplan “Kesteren, Rijnbandijk ong.”

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, dat ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 februari 2021 (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan ‘Kesteren, Rijnbandijk dijk ong.’.

Wijzigingen:

  • 1.

    Toelichting: paragraaf 3.3, de inrichtingsschets is vervangen i.v.m. het draaien van de bedrijfswoning

  • 2.

    Toelichting: paragraaf 5.9, tekst over de ontsluiting is aangepast

  • 3.

    Regels: artikel 3.2.1 sub b is gewijzigd in ‘één bedrijfswoning’

  • 4.

    Verbeelding: het agrarische bouwvlak is ter hoogte van de toekomstige bedrijfswoning aangepast zodat de bedrijfswoning een kwartslag gedraaid kan worden

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Rijnbandijk in Kesteren, ten oosten van de Hoofdweg en achter de percelen Rijnbandijk 56 en 58 in Kesteren. Met dit bestemmingsplan wordt het vestigen en realiseren van een boomkwekerij met bijbehorende bedrijfsbebouwing mogelijk gemaakt op dit perceel.

Inzageperiode: 8 april t/m 19 mei 2021

Inzageplaatsen bestemmingsplan:

Beroep:

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is schriftelijk beroep mogelijk. Gedurende de inzage inzageperiode kan beroep worden ingediend door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan of tegen de opgenomen wijzigingen. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Opheusden, april 2021

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

 

Naar boven