Vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘camperplaatsen Zwarteweg 2, Tolkamer’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan Buitengebied 2008 heeft vastgesteld. De projectomgevingsvergunning heeft betrekking op het toestaan van maximaal 20 camperplaatsen aan de Zwarteweg 2 te Tolkamer.

Inzage

De vastgestelde projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 8 april 2021 gedurende zes weken ter inzage bij Loket Vergunningen in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.PV00ZWARTEWG2-VA01.

Beroep

Van 9 april 2021 tot en met 20 mei 2021 kan tegen de projectomgevingsvergunning ‘camperplaatsen Zwarteweg 2, Tolkamer’ beroep worden ingesteld door:

Een belanghebbende die aantoont dat zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectomgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift kunt u sturen naar: Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

In werking treden projectomgevingsvergunning

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

Zevenaar, 7 april 2021

 

]

Naar boven