Gemeente Altena – Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Kornpad ong. (nabij nummer 3) te Dussen, aanplanten 40,4 hectare aan fruitbomen NL.IMRO.1959.DusOV050KornpadNB3-VG01

Logo Altena

Het college maakt bekend dat een vergunning is verleend voor het aanplanten van 40,4 hectare aan fruitbomen op de locatie Kornpad ong. (nabij nummer 3) te Dussen.

Er is een vergunning verleend voor de volgende activiteiten:

1. werk of werkzaamheden uitvoeren;

2. handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

De vergunning is ten opzichte van het ontwerp besluit gewijzigd. In de vergunning zijn extra voorwaarden opgenomen in het kader van de flora en fauna om belemmeringen in de omgeving te voorkomen.

U kunt dit plan bekijken tot en met woensdag 19 mei 2021

Burgemeester en wethouders delen hierbij op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) mee dat met ingang van donderdag 8 april 2021 de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage liggen.

Waar kunt u de documenten inzien?

De stukken kunt u digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl code NL.IMRO.1959.DusOV050KornpadNB3-VG01. De omgevingsvergunning is ook in te zien op het gemeentehuis (Sportlaan 170 in Almkerk). Hiervoor moet u wel een afspraak maken. U kunt een afspraak maken via www.gemeenteaaltena.nl of via (0183) 516 100.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Van donderdag 8 april 2021 tot en met woensdag 19 mei 2021 kunt u uw bezwaar (beroepschrift) geven. Alleen belanghebbenden die een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebben ingediend of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college in te dienen, kunnen beroep instellen.

Dit kan op 2 manieren:

1. Het opsturen van uw beroepschrift naar de rechtbank Zeeland – West Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006 4800 PA BREDA.

2. Het indienen van een digitaal beroepschrift. Dit kan via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroepbij-

de-rechtbank. Hiervoor hebt u uw DigiD-code nodig. Als u nog geen DigiD-code hebt, kunt u deze

hier ook aanvragen.

Inwerkingtreding

Deze vergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn (donderdag 20 mei 2021). Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. Als onverwijlde spoed dit vereist kan u gelijktijdig met het beroepschrift of na indiening van het beroepschrift een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Ook dit verzoek kunt u desgewenst digitaal indienen.

Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt deze vergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Wij attenderen u erop dat aan het indienen van een beroepschrift en/ of een verzoek om een voorlopige voorziening kosten verbonden zijn. Voor informatie hierover verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

 

Almkerk 7 april 2021

Burgemeester en wethouder van de gemeente Altena

Naar boven