Rubriek: Kennisgevingen besluit verklaring van geen bedenkingen en beschikking omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Logo Hardenberg

Onderwerp: Besluit verklaring van geen bedenkingen en verleende omgevingsvergunning.

De Krim

- het afwijken van de bestemming op het perceel Coevorderweg 121

Gemeenteraad van de gemeente Hardenberg maakt bekend dat zij op 23 maart 2021 het volgende besluit heeft genomen:

  • -

    Te verklaren geen bedenkingen te hebben tegen de realisatie van een motorzaak in een voormalige boerderijdeel behorend bij een burgerwoning op het perceel Coevorderweg 121 in De Krim en hiermee qua gebruik af te wijken van het geldende bestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg'.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg maken bekend dat zij op 30 maart 2021 de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

  • -

    een omgevingsvergunning voor de realisatie van een motorzaak in een voormalige boerderijdeel behorend bij een burgerwoning op het perceel Coevorderweg 121 in De Krim.

Het gaat om een omgevingsvergunning die is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure. De verklaring van geen bedenkingen maakt onderdeel uit van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen liggen beide vanaf 8 april 2021 tijdens openingstijden bij de Publieksdienst in het gemeentehuis ter inzage. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 14 0523.

De besluiten zijn tevens raadpleegbaar op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl op plan identificatienummer(IDN): NL.IMRO.0160.OVUP00079-VG01.

Vanaf 9 april 2021 kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken tegen de genoemde besluiten een beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Zwolle, team Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning bij burgemeester en wethouders en/of geen zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Voor de procedures is griffierecht verschuldigd. De besluiten worden na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De besluiten worden niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Hardenberg, 7 april 2021

Naar boven