Ontwerpbesluit uitgebreide omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor het realiseren van een zonnepark aan de Ambrosiusweg ongenummerd te Hilvarenbeek

Logo Hilvarenbeek

Het college van Hilvarenbeek maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3⁰ Wabo afwijkt van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor het realiseren van een zonnepanelenpark aan de Ambrosiusweg te Hilvarenbeek.

Inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunnen vanaf 1 april 2021 tot en met 12 mei 2021 door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn deze stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de definitieve verklaring van geen bedenkingen zijn daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.OVZonneprkambrowg_ON01

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning aan het college kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 31 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek,

burgemeester

de heer E.M.L. Weys

secretaris

de heer F.M. Jansen

Naar boven