Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide procedure

Logo Reimerswaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Locatie: Polderweg 8 in Kruiningen

Voor: het realiseren van een nieuwe bedrijfsloods met een bedrijfswoning en waterbassin en het plaatsen van 5 kampeermiddelen ten behoeve van de huisvesting van maximaal 19 arbeidsmigranten.

De aanvraag, de verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 1 april 2021 tot en met woensdag 12 mei 2021 ter inzage.

 

De stukken zijn digitaal te raadplegen op de website www.reimerswaal.nl/bestemmignsplannen, vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Kruiningen te klikken. De stukken zijn ook te digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkelijkeplannen.nl. Tevens zijn de stukken tijdens de openingsuren in te zien bij de balie in het gemeentehuis in Kruiningen. De verleende omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning gewijzigd. De wijzigingen hebben voornamelijk betrekking op de periode waarbinnen de landschappelijke inpassing moet worden gerealiseerd, het realiseren van compensatiewaterberging en de omgevingsveiligheid.

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de verleende omgevingsvergunning en die tijdig een zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren hebben gebracht, kunnen hiertegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen de termijn van ter inzagelegging beroep instellen bij de rechtbank. Dat geldt ook voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Tegen de in de verleende vergunning ten opzichte van de ontwerpvergunning aangebrachte wijzigingen, kan iedere belanghebbende beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Het beroepschrift moet worden gemotiveerd, gedateerd en ondertekend.

De inwerkingtreding van de verleende omgevingsvergunning die normaliter volgt op de termijn van terinzagelegging wordt niet geschorst door het indienen van een beroepschrift. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Voor het adres van de rechtbank en voor uitleg over deze procedure wordt verwezen naar de website www.rechtspraak.nl. Via het ‘digitale loket Rechtspraak’ op deze website kan tegen een besluit ook digitaal beroep worden ingesteld en digitaal worden gevraagd om een voorlopige voorziening.

 

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Hoepen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via het centrale telefoonnummer 14 0113 of via het e-mailadres gemeente@reimerswaal.nl.

 

Kruiningen, 21 maart 2021

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal,

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven