BEKENDMAKING WET GELUIDHINDER

Logo Leeuwarden

Hogere waarde ten gevolge van de omgevingsvergunning ter realisatie van 50 appartementen in het pand op de hoek Richard Holstraat-Sem Dresdenstraat te Leeuwarden

Burgemeester en Wethouders van Leeuwarden maken bekend dat zij voor de realisatie van 50 appartementen in het pand op de hoek van de Richard Holstraat-Sem Dresdenstraat te Leeuwarden het volgende besluit nemen:

  • Beschikking hogere waarde geluid vanwege wegverkeerslawaai van de Valeriusstraat ten behoeve van de realisatie van 50 appartementen in het pand op de hoek Richard Holstraat - Sem Dresdenstraat (voormalige garage De Zeeuw).

     

    Het besluit met bijbehorende bijlagen ligt van donderdag 1 april 2021 tot en met woensdag 12 mei 2021 ter inzage bij de centrale balie in de stadshal van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 te Leeuwarden, elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur.

     

    Beroep

    Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. U kunt alleen beroep instellen:

  • Van 1 april 2021 tot en met 12 mei 2021;

  • In dien u belanghebbende bent;

  • Indien u een zienswijze tegen het ontwerp-besluit hebt ingediend.

     

    Voorlopige voorziening

    Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Naar boven