Ontwerpbestemmingsplan "Delden Zuid 2015, wijzigingsplan kade Delden 2020".

Logo Hof van Twente

Van 1 april 2021 tot en met12 mei 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan"Delden Zuid 2015, wijzigingsplan kade Delden 2020" voor een ieder ter inzage.

Rijkswaterstaat (aanvrager) werkt met het project 'Verruiming Twentekanalen' aan het

opwaarderen van de vaarwegen in de regio. Bij de haven in Delden is het niet mogelijk om binnen de bestaande beschoeiing het kanaal de gewenste breedte te geven. Om dit planologisch mogelijk te maken is in 2016 het wijzigingsplan 'Delden Zuid 2015, wijzigingsplan kade Delden' vastgesteld. Inmiddels is vanuit de gebruiker van de kade (For Farmers) het verzoek gekomen om de in te kassen kade te verlengen, zodat er 3 schepen kunnen afmeren. Daartoe wordt de ingekaste kade in westelijke richting met ca. 30 meter verlengd. Omdat de gewenste verlenging niet in overeenstemming is met het geldende bestemmingsplan 'Delden-Zuid 2015' is deze bestemmingsplanwijziging opgesteld. opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

31 maart 2021.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven