Inspraak voorontwerpbestemmingsplan woningbouwontwikkeling Tag West fase 2 Genemuiden

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de ontwikkeling van de tweede fase van de woonwijk Tag West te Genemuiden. Het nieuwe bestemmingsplan voorziet in de bouw van circa 240 woningen in een mix van rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen.

Van 25 maart tot en met 5 mei 2021 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. Gelet op de maatregelen van de gemeente Zwartewaterland in relatie tot het Coronavirus is de papieren versie van het bestemmingsplan, in het gemeentehuis, enkel in te zien op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente.

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14038.

Naar boven