Verleende omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een opslaghal op het perceel Bedrijvenpark Twente Noord 85, Almelo.

Logo Almelo

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat zij omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van een opslaghal op het perceel Bedrijvenpark Twente Noord 85 te Almelo. Het betreft een omgevingsvergunning die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure onder toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo is voorbereid. Tijdens de ter inzage termijn van ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage

De omgevingsvergunning (planid: NL.IMRO.0141.OM00011_OM31en kenmerk: Z/20/114642) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 april 2021 tot en met 12 mei 2021 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien.

De ontwerp-omgevingsvergunning is ook digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via de link ‘Over uw buurt’ op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘Organisatie en bestuur’ en dan ‘publicaties en verslagen’, ‘gemeentenieuws’.

Beroepsclausule

Met ingang van de dag van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Naar boven