Gemeente Landgraaf - vaststelling bestemmingsplan Hoeve de Hoven

Logo Landgraaf

 

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat het bestemmingsplan ‘Hoeve de Hoven’, met IDN NL.IMRO.0882.BPHOEVEDEHOVEN1-VG01, op 11 maart 2021 ongewijzigd is vastgesteld.

 

Het betreft een nieuw bestemmingsplan ter plaatse van het adres Hoverveldweg 5-7 te Landgraaf. Het voornemen bestaat om de Hoverveldweg 5-7 een woonfunctie te geven. Ter plaatse geldt nu nog de bestemming paardenhouderij. De paardenhouderij is echter beëindigd. Om wonen mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

 

Ter inzage legging

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van 8 april 2020 gedurende zes weken worden ingezien tijdens de openingstijden bij het Klant Contact Centrum in het Burgerhoes te Landgraaf. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan eveneens in elektronische vorm raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder de rubriek ‘Ruimtelijke Plannen’ alsmede via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder gebruikmaking van het planidentificatienummer (IDN) NL.IMRO.0882.BPHOEVEDEHOVEN1-VG01.

Beroep

Met ingang van 8 april 2021 staat gedurende zes weken tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan, op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8.6 juncto bijlage 2 artikel 2 Algemene wet bestuursrecht, de mogelijkheid van beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag open.

 

Beroep kan worden ingesteld door:

1. degenen die tijdig hun zienswijze bij het college van B&W kenbaar hebben gemaakt;

2. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht (artikel 6:13 Awb);

3. een ieder tegen de wijzigingen die de raad van de gemeente in het plan bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpplan heeft aangebracht.

 

Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep (motivering). Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

 

Naar boven