Bekendmaking Voorbereidingsbesluit

Logo Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken ter voldoening aan het bepaalde in art. 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 maart 2021 een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld ter voorbereiding van een bestemmingsplan voor het perceel Boulevard 1, kadastraal bekend als gemeente Vught, sectie E nummer 2150. De begrenzing van het gebied is aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte verbeelding.

Wat is een voorbereidingsbesluit?

Het voorbereidingsbesluit beoogt te voorkomen dat er ontwikkelingen plaatsvinden in het aangewezen gebied die in strijd zijn met de plannen van het gemeentebestuur. Het voorbereidingsbesluit heeft tot gevolg dat aanvragen om een omgevingsvergunning, die worden ingediend na de inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit, worden aangehouden.

Waar gaat het voorbereidingsbesluit over?

Het voorbereidingsbesluit verbiedt binnen het genoemde perceel aan de Boulevard 1, daar waar volgens het geldende bestemmingsplan 'Horeca' is toegestaan, de gronden te gebruiken en te bebouwen ten behoeve van die bestemming. De begrenzing van het gebied is aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte verbeelding.

Inwerkingtreding en werkingsduur

De inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit is bepaald op de eerste dag na deze bekendmaking. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van donderdag 1 april 2021. Het besluit heeft een werkingsduur van één jaar.

U kunt het voorbereidingsbesluit bekijken

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende verbeelding liggen met ingang van 1 april 2021 voor een ieder ter inzage bij de Ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught. Tegen betaling kunt u afschriften krijgen van de stukken.

Het voorbereidingsbesluit is daarnaast ook digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. (identificatienummer: NL.IMRO.0865.VB2021BOULEVARD1-VG01).

Een voorbereidingsbesluit is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. U kunt tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar maken of beroep instellen.

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer 073-6580680.

 

Naar boven