Gemeente Beekdaelen - Vooraankondiging bestemmingsplan Hommerter Allee 92 te Amstenrade

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het adres Hommerter Allee 92 te Amstenrade.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een woning in de monumentale tiendschuur en het terugbrengen van de milieucategorie geldend voor de achterliggende bedrijfsbebouwing

Het dossier is bij de gemeente geregistreerd onder zaaknummer Z/21/156306

Procedure

Op grond artikel 1.3.1 van het Bro wordt eveneens nadrukkelijk gemeld dat op dit moment nog geen stukken ter inzage liggen en deze vooraankondiging uitsluitend een informatief karakter heeft. Op dit moment worden onafhankelijke instanties in het kader van het vooroverleg in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over deze planvoorbereiding.

Over dit voornemen bestaat nog geen mogelijkheid om zienswijzen naar voren te brengen. Op korte termijn zal het ontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Hommerter Allee 92 te Amstenrade ter inzage worden gelegd, waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden zienswijzen in te dienen.

Nadere informatie

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen over het bestemmingsplan, dan kunt u contact opnemen met het cluster RO via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

Naar boven