Niet vastgesteld Bestemmingsplan Pontweg 160-164, Mienterglop en Oude Dijkje 4 / 4A in De Koog

Logo Texel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 18 maart 2021 het bestemmingsplan

‘Pontweg 160-164, Mienterglop en Oude Dijkje 4/4A’, met nummer NL.IMRO.0448.BUI2020BP0003-on01 niet heeft vastgesteld. De bedoeling van dit plan was verplaatsing van in totaal 25 slaapplaatsen van de percelen Pontweg 160-164 en Oude Dijkje 4/4A naar een perceel aan het Mienterglop. Op dit perceel was een bouwmogelijkheid gepland voor een stolp met 2 inpandige recreatieappartementen en 3 vrijstaande recreatieve opstallen.

Inzage

Het besluit tot het niet vaststellen met bijbehorende stukken ligt van dinsdag 30 maart 2021 tot en met maandag 10 mei 2021 ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis van Texel, Emmalaan 15, 1791 AT, Den Burg. De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.

Normaal is de publieksbalie geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 12.30 uur. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen is het gemeentehuis nu alleen op afspraak geopend. Wij verzoeken u van te voren telefonisch een afspraak te maken om het plan in te zien. Desgevraagd kunnen de stukken ook naar u toegezonden worden. U kunt hiervoor contact opnemen met de balie van de gemeente via telefoonnummer 140222. Op onze website www.texel.nl vindt u de actuele informatie.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het vaststellingsbesluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit conform artikel 3.44 lid 1 sub a Awb ter inzage is gelegd schriftelijk een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

• Een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren heeft gebracht;

• Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar voren te brengen tegen het ontwerpplan;

Tevens kan iedere belanghebbende, zoals hierboven omschreven, tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

 

Naar boven