vastgesteld uitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden - Eiland K

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend zij het uitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden - Eiland K op 23 maart 2021 ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit is op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden - Eiland K ligt zes weken en één dag ter inzage in het gemeentehuis: vanaf donderdag 1 april 2021 tot en met donderdag 13 mei 2021.

Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0345.UPEilandK-vg01.

Waar gaat het uitwerkingsplan over?

Het plan is een uitwerking conform de uitwerkingsverplichtingen in de bestemmingsplannen ‘GeldersBenedeneind – Veenderij-Zuid’, ‘Veenderij’ en Veenendaal-Oost’. Het plan voorziet in eenjuridisch-planologische regeling voor de realisatie van ca. 106 woningen in de vorm aaneengebouwd,twee-aaneengebouwd, vrijstaand en gestapeld.

Instellen beroep

Tegen het ontwerpuitwerkingsplan zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Bent u belanghebbende en kunt u aantonen dat u met reden niet in staat bent geweest een zienswijze te geven? Dan kunt u beroep instellen. Stuur dan binnen zes weken na de start van de terinzagelegging van het vastgestelde uitwerkingsplan een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Of via het Digitaal loket op de website www.raadvanstate.nl. Beroep per e-mail is niet mogelijk. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het uitwerkingsplan. Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit betekent dat alle beroepsgronden in het beroepsschrift moeten worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd. Denk eraan om uw beroepschrift te ondertekenen. En houd er rekening mee dat u voor dit beroep griffierechten moet betalen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houd er rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

 

Naar boven