Leusden - Concept Masterplan Princenhof ter inzage

Logo Leusden

Het college van de gemeente Leusden maakt bekend dat het concept Masterplan openbare ruimte Princenhof van 25 maart 2021 tot en met 15 april 2021 ter inzage ligt in het kader van de inspraakprocedure.

 

Het Masterplan openbare ruimte Princenhof is een visie op de inrichting van de openbare ruimte van het gebied. Herinrichting van de openbare ruimte is nodig vanwege de herontwikkeling van het gebied van alleen bedrijventerrein, naar een gemengd woon-werkgebied.

Het concept Masterplan openbare ruimte Princenhof is opgesteld op basis van input die via een enquête is opgehaald, de wensen die er zijn bij ontwikkelaars van nieuwe woonlocaties in het gebied, adviezen van natuurverenigingen en de wensen van de gemeente. Deze zijn vertaald naar een eerste concept masterplan. Het concept is vanaf 25 maart 2021 te downloaden van www.leusden.nl/masterplanprincenhof.

Tot 15 april 2021 kan een ieder hierop reageren. Dat kan digitaal via een inspraakformulier of door een brief te sturen naar Gemeente Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden, o.v.v. Masterplan Princenhof.

Naar boven