Voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A in Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A, Heiloo ter inzage ligt.

 

Inhoud bestemmingsplan

Voorgesteld wordt de bedrijfsbestemming te wijzigen naar een woonbestemming zodat ter plaatse drie vrijstaande woningen gerealiseerd kunnen worden.

 

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 1 april 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.bpWesterweg370A-0201. Hiernaast zijn de stukken te vinden via www.heiloo.nl/inzage.

Vanwege de corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven.

Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt een afspraak maken bij J. Bakkum, bereikbaar via e-mail jeannetbakkum@debuch.nl.

Het is eveneens mogelijk om kosteloos afschriften van de stukken te ontvangen.

 

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen. Uw schriftelijke inspraakreactie dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo, postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld bovenaan uw brief het onderwerp: ‘inspraakreactie Voorontwerp bestemmingsplan Westerweg 370A, Heiloo’. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met J. Bakkum. Anonieme zienswijzen laten we buiten behandeling.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan of de procedure? Neem dan contact op met J. Bakkum van het Team Plannen en Projecten via e-mail jeannetbakkum@debuch.nl.

 

Heiloo, 30 maart 2021

Naar boven