Ontwerpwijzigingsplan ‘Ternaard - Nesserwei 5’, gemeente Noardeast-Fryslân

Logo Noardeast-Fryslân

Vanaf donderdag 14 januari tot en met woensdag 24 februari 2021 ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Ternaard - Nesserwei 5’ ter inzage (NL.IMRO.1970.WPTnNesserwei5-ONO1).

Het plan betreft het vergroten van het agrarisch bouwperceel ten behoeve van de realisatie van een tweede bedrijfswoning aan de Nesserwei 5 te Ternaard. Een tweede bedrijfswoning is noodzakelijk in verband met de continuïteit en duurzaamheid van het bedrijf als volwaardig meermansbedrijf. Binnen het bestaande bouwperceel is echter geen ruimte meer voor de benodigde uitbreiding. Om die reden dient het bouwperceel te worden vergroot.

Het ontwerpwijzigingsplan inzien

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken worden digitaal ter inzage gelegd. Vanwege het coronavirus is fysieke inzage op het gemeentehuis niet mogelijk. Als digitale inzage geen optie is, kunt u contact opnemen en wordt een kopie van het plan met bijbehorende stukken opgestuurd via e-mail of per post.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl 

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze van 14 januari tot en met 24 februari 2021 schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA te Kollum. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met het team Romte.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888.

 

Naar boven