Rectificatie: Gemeente Cuijk – ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure en ontwerp verklaring van geen bedenkingen - bouwen van een woning - Keizerstaat nabij nr. 22, Beers

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het bouwen van een woning (zaaknr.: Z/20/268384)

Locatie: Keizerstaat nabij nr. 22 te Beers

kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie Q, nrs. 1834 en 1836 (gedeeltelijk)

(Postcode: 5437 PK te Beers (gemeente Cuijk)

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de raad op 15 maart 2021) liggen met ingang van woensdag 31 maart 2021 tot en met dinsdag 11 mei 2021. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.PBuKeizerstraat22 -V001.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA Grave. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen richt u aan de Gemeenteraad van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via team VVH, telefoonnummer 0485 396719.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerp verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Cuijk, 30 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven