Vastgesteld bestemmingsplan Poelweg 45 Vaassen

Logo Apeldoorn

 

Vanaf 1 april 2021 ligt gedurende 6 weken ter inzage het bij raadsbesluit van 11 maart 2021 vastgestelde bestemmingsplan Poelweg 45 Vaassen met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1419-vas1. Het plan betreft het slopen van voormalige agrarische bebouwing en het bouwen van één nieuwe woning. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 14 mei 2021 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Janssen op telefoonnummer 14055 of via mail t.janssen@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 31 maart 2021

Naar boven