Inspraakprocedure voorontwerp bestemmingsplan “Randweg Opheusden“

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerp bestemmingsplan ‘Randweg Opheusden’. Dit voorontwerp bestemmingsplan is voorbereid om een randweg ten westen van Opheusden mogelijk te maken. Het plangebied ligt tussen de kernen Opheusden en Kesteren en bestaat uit het tracé van de toekomstige randweg en een aantal aanliggende percelen. Het tracé gaat aan het einde van het Agro Business Centre met een nieuwe brug de Linge over, ten oosten van het kassencomplex aan de Parallelweg. Met een nieuwe spoorwegovergang kruist dit tracé het spoort. Vervolgens loopt het tracé langs het spoor kom uiteindelijk uit op de Tielsestraat.

Inzageperiode: 1 april t/m 28 april 2021

Inzageplaatsen:

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken, alsmede daarover vragen stellen, opmerkingen maken en/of wensen naar voren brengen, die zullen worden beoordeeld en eventueel worden meegenomen in de vervolgprocedure.

Informatieavond

Tijdens de ter inzage periode word een online informatieavond georganiseerd. Deze avond is op 15 april 2021 van 19:30 uur tot 21:00 uur. U kunt zich aanmelden voor deze online informatieavond door een mail te sturen naar fysiek@nederbetuwe.nl of via de projectenwebsite van de gemeente (www.nederbetuwe.nl/Inwoner/Bouwen_en_Wonen/Projecten/Opheusden/Randweg_Opheusden).

Op het emailadres dat u opgeeft ontvangt u de uitnodiging.

Reactie indienen

U kunt een (schriftelijke) inspraakreactie richten aan:

Gemeente Neder-Betuwe

Afdeling Fysieke Pijler

Team Ruimtelijke Ontwikkeling

Postbus 20

4043 ZG Opheusden

(Onder vermelding van “Inspraak bestemmingsplan Randweg Opheusden”)

Indien u uw inspraakreactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u hiervoor telefonisch een afspraak maken met een medewerker van Ruimtelijke Ordening (telefonisch bereikbaar onder (6-cijferig) telefoonnummer: 14 0488).

Opheusden, 23 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven