Ontwerpbestemmingsplan Delversduin, Egmond aan den Hoef

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Delversduin, Egmond aan den Hoef ter inzage ligt.

Op de voorbereiding van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 162 woningen op de gronden achter de Herenweg en Egmonderstraatweg/Graaf Dirkplein te Egmond aan den Hoef. Het plan is een vervolg op de door de raad vastgestelde structuurvisie voor het gebied.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van vrijdag 26 maart 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPG1006Delversduin-B001. Het plan is tijdens openingstijden tevens in te zien op het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 in Alkmaar. Vanwege de corona pandemie verzoeken wij u echter de stukken zoveel mogelijk digitaal in te zien.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 175, 1860 AD Bergen, onder vermelding van: ‘Ontwerp bestemmingsplan Delversduin’. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen via e-mail info@bergen-nh.nl of telefoon (072) 888 00 00.

Bergen, 26 maart 2021

Naar boven