Ontwerpbestemmingsplan ‘Spoordonkseweg 90a-91a, Spoordonk´

Logo Oirschot

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Spoordonkseweg 90a-91a, Spoordonk’ ter visie wordt gelegd. Vanaf 1 april 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0823.BPSPSPRDONKSWG9091-ONTW) met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het plan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer: NL.IMRO.0823.BPSPSPRDONKSWG9091-ONTW.

Het plan ligt ook ter inzage bij het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen. In verband met de Corona maatregelen verzoeken wij u het plan zoveel mogelijk digitaal te raadplegen.

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om voor de locatie Spoordonkseweg 90a-91a te Oirschot de twee bedrijfswoningen af te splitsen en te wijzigen naar burgerwoningen waarbij de detailhandelsfunctie aan de Spoordonkseweg 91 behouden blijft.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot. Zienswijzen moeten worden geadresseerd aan Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie. In verband met de Corona maatregelen verzoeken wij u zoveel mogelijk een schriftelijke zienswijze in te dienen. 

 

Oirschot, 31 maart 2021

Naar boven