Hollands Kroon - week 2 - Gewijzigde vaststelling omgevingsvergunning voor het oprichten van een datacenter, Cultuurweg 11 in Middenmeer

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders

Grondslag: buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3)

Onderwerp: uitgebreide omgevingsvergunning Z-222830

Plangebied: Cultuurweg 11 in Middenmeer

Doel plan: Het oprichten van een datacenter

IMRO Identificatienummer: NL.IMRO.1911.OVBPagriport1002-ono1

Datum publicatie: 11 januari 2021

Het college van B&W heeft deze omgevingsvergunning vastgesteld in afwijking van het ontwerp, zoals dat ter inzage heeft gelegen Het college heeft besloten om een afwijking te verlenen van het bepaalde in lid 17.2 van het bestemmingsplan “Agriport 1”. Daarnaast is de term “mitigerende maatregelen” in de definitieve omgevingsvergunning weggelaten.

Ter inzage

De omgevingsvergunning, met IMRO identificatienummer NL.IMRO.1911.OVBPagriport1002-ono1, ligt met ingang van 12 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage.

 

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

Op de landelijke website ‘Ruimtelijkeplannen.nl’ via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1911.OVBPagriport1002-on01

 

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1911/NL.IMRO.1911.OVBPagriport1002-on01 

 

Wilt u meer informatie of de mogelijkheid om op afspraak de stukken in te zien? Dan kunt u mailen naar vergunningen@hollandskroon.nl of bellen naar telefoonnummer 088 – 321 5000.

 

Beroep indien

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na verzenddatum van een besluit (zie verleende omgevingsvergunningen) beroep aantekenen bij de rechtbank Noord-Holland wanneer deze in een voorfase zienswijzen heeft ingediend of wanneer deze niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

 

Belanghebbende die geen zienswijze tegen het ontwerp kenbaar hebben gemaakt, maar die willen opkomen tegen de wijziging die het college bij de vaststelling van het besluit heeft aangebracht, kunnen tegen dit besluit binnen 6 weken na verzenddatum van een besluit (zie verleende omgevingsvergunningen) beroep aantekenen bij de rechtbank Noord-Holland.

 

Rechtbank Noord-Holland

Sector bestuursrecht

Postbus 1621

2003 BR Haarlem

 

Voorlopige voorziening

Als u vindt dat, zolang nog niet op uw beroepschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook beroep heeft ingesteld. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Wordt dit verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

 

 

Naar boven