Ontwerp wijzigingsplan Parkweg 3, Lemele

Logo Ommen

Vanaf donderdag 25 maart 2021 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, wijziging Parkweg 3’ voor een periode van 6 weken ter inzage. De laatste dag van de ter inzage termijn is 28 april 2021.

Op locatie Parkweg 3 te Lemele is sprake van een relatief kleine woonbestemming. Om aan te sluiten bij de gebruikelijke grootte van een woonbestemming in het buitengebied, ten einde een woning naar huidige maatstaven te kunnen bouwen, wordt gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan ‘Buitengebied’. Met dit wijzigingsplan wordt de woonbestemming in westelijke richting vergroot.

 

Waar ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 25 maart 2021 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • 1.

    via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • 2.

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze ontwerp wijzigingsplan Parkweg 3’

  • 3.

    mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529.

     

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

 

Naar boven