Voorontwerpbestemmingsplan het Klaphek 5, IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstein maken bekend dat met ingang van 25 maart 2021 gedurende zes weken het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Het Klaphek 5, IJsselstein’ NL.IMRO.0353.HetKlaphek5-Vo01 voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inhoud

Via deze bestemmingsplanprocedure wordt de huidige Agrarische bestemming ter plaatse van Het Klaphek 5 gewijzigd naar Wonen waarbij het merendeel van de voormalige agrarische bebouwing wordt gesloopt. Een te bouwen compensatiewoning zal uiteindelijk elders gerealiseerd worden.

 

Inzien voorontwerpbestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan is als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.HetKlaphek5-Vo01

  • 2.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1

     

Inspraakreacties Het voorontwerpbestemmingsplan Het Klaphek 5, IJsselstein ligt van 25 maart tot en met 5 mei 2021 ter inzage. Het voorontwerp is daarnaast digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gedurende de inzagetermijn een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen.

 

U kunt uw schriftelijke inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente IJsselstein, Postbus 26, 3400 AA IJsselstein, onder vermelding van ‘Inspraakreactie VOBP Het Klaphek 5, IJsselstein’. Voor nadere informatie of eventueel het indienen van een mondelinge inspraakreactie wordt u verzocht contact op te nemen met mevrouw Hilda Schefferlie via telefoonnummer 14 030 of e-mailadres h.schefferlie@ijsselstein.nl .

 

24 maart 2021 IJsselstein

College van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

Naar boven