Ontwerp bestemmingsplan langdurige woonsituaties - diverse adressen in het buitengebied, Putten

Logo Putten

Van 25 maart tot 6 mei 2021 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan langdurige woonsituaties. Het gaat om diverse langdurige (in)woonsituaties in het buitengebied. De hieronder genoemde adressen krijgen een zelfstandige woonbestemming. Zij worden bestemd als kleine (plattelands)woning. Een kleine woning mag niet vergroot worden. De eigenaren kopen sloopmeters hiervoor aan en/of slopen bebouwing op eigen terrein. Het gaat om de volgende adressen/panden:

- Beitelweg 10A

- Engersteeg 10A

- Van Geenstraat 85A

- Hellerweg 17A

- Nijkerkerstraat 55A

- Poolseweg 5A

- Veenhuizerweg 11

- Volenbekerweg 1

- Voorthuizerstraat 141A

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGlangwoon-ON01. U kunt ook zoeken op adres.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven