Ontwerp bestemmingsplan fietspad en reconstructie Zuiderzeestraatweg /Waterweg 2021, Putten

Logo Putten

Van 25 maart tot 6 mei 2021 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Fietspad en reconstructie Zuiderzeestraatweg/Waterweg 2021. Het bestemmingsplan maakt de aanleg van een fietspad en reconstructie van de weg mogelijk. Het gaat om het gedeelte van de Zuiderzeestraatweg vanaf de kruising Kuiterweg/Vanenburgerallee en de Waterweg tot en met de kruising Hoornsdam. Het college heeft beoordeeld dat voor het plan geen milieueffect-rapportage opgesteld hoeft te worden.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGReconstrZu2021-ON01.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven